Tickets

Het is eindelijk zover! Vanaf dit jaar is het mogelijk om als lid een online ticket voor de tentfeesten te kopen! Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je op deze pagina.

Om onze leden tegemoet te komen, hebben we gekozen om te gaan werken met een ticketsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat jij je ticket van te voren kunt kopen. Ongeveer 2/3 weken voor elk tentfeest gaat de ticket site open en kun je jezelf verzekeren van een plek als je voor half 11 binnen bent.

Op de achterzijde van je pasje staat een barcode, deze barcode is jouw unieke code om een kaart mee te kopen. Bij de ingang laat je een uitgeprinte versie van je ticket zien, of laat je de digitale versie op je telefoon zien. Bij het laten zien van je ticket, is het belangrijk dat je de ledenpas en je legitimatie bij je hebt. Zo kun je aantonen dat het ticket van jou is. Als je geen ledenpas hebt maar wel een ticket, dan is je ticket niet geldig.

Zoals al eerder benoemd, kun je tot half 11 gegarandeerd de tent in. Als je na half 11 komt, is de garantie dat je binnenkomt niet gegarandeerd.

Alle leden tot vrijdag 28 februari ontvangen binnenkort een ledenpas. Geen pasje ontvangen? Dan kan het zijn dat je adres niet goed in het systeem staat. Mail dan naar: secretariaat@pjgu.nl . Heb je een pasje ontvangen, maar ben je onlangs uitgeschreven? Dan heb je er weinig aan omdat de code ongeldig is gemaakt. Je kunt het pasje dan weggooien of bewaren als mooie herinnering aan de PJGU.

Heb je vragen over hoe je de pas gebruikt of over het ticketsysteem? Mail dan naar: tickets@pjgu.nl

TENTFEEST VAN GINKEL IS AFGELAST, JE KUNT GEEN KAART MEER KOPEN.

Alle leden die al een kaart hebben gekocht, we nemen persoonlijk contact met jullie op voor verdere informatie. Daar hoeven jullie je dus geen zorgen over te maken, dat komt goed!

VOOR HET VOLGENDE TENTFEEST KOMT HIER DE LINK