Trekkertrek

15 juni 2018

Wauw! Wat was het geweldig…

Op 15 en 16 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse Truck- en Tractorevenement.

Met voor het eerst dit jaar 2 banen en een nieuwe indeling van het terrein van de fam. Van Ginkel.

Omdat we nu 2 banen hadden, konden we een aantal extra klassen laten rijden. Tijdens de inschrijfavond in maart werd dit al met groot enthousiasme ontvangen door de deelnemers en dit zagen we ook terug tijdens de wedstrijddagen.

Op vrijdag werd het startsein om 18.00 uur gegeven en kwam men in grote getalen, na een dag hard werken, het wedstrijdterrein binnen. Sommige onwennig, omdat de ingang aan de andere kant zat en er ook op het terrein het een en ander was verplaatst. Maar ook dat wende snel, waardoor iedereen snel zijn weg vond naar de muntenverkoop, de bar en de eettentjes.

Er werden in een kleine 4 uur 8 spannende wedstrijden verreden door de vele deelnemers en na afloop kon een ieder de megatent in waar q-music en de party animals nog even een spetterend feestje neerzetten.

De zaterdag begon voor ons al weer op tijd om het terrein weer spik en span te maken voor dag nummer 2. Om 15.00 uur kwamen de eerst deelnemers het terrein op rijden en om 16 uur konden we van start. Wederom 8 klassen met trucks en trekkers die de strijd aangingen om de eerste plaats te behalen. Om 21.30 uur ging de megatent weer open en druppelden de eerst feestgangers de tent binnen, terwijl het gros nog even van de wedstrijd genoot.

We kunnen hier nog veel meer schrijven over dit toffe weekend, maar we gaan er vanuit dat je er bij bent geweest en anders is dit het moment om je agenda te blokken op 14 en 15 juni 2019!!

Als laatste willen we heel graag nog een ieder bedanken die dit evenement heeft mogelijk gemaakt. De fam. Van Ginkel voor het beschikbaar stellen van het land, de vele sponsoren voor hun bijdrage, de super inzet van alle vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers en bezoekers!

Ook een extra dank aan de dames en heren van het bestuur van de PJGU!

Hopelijk tot volgend jaar en vergeet niet onderstaande data in je agenda te blokken:

21 maart: inschrijfavond

14 en 15 juni: Truck- en Tractorpulling Renswoude 2019